Novi panel Exit-ove platforme “R:evolucija svesti”

NOVI SAD – Šesti po redu panel u okviru Exit- ove platforme “R:evolucija svesti” pod nazivom “Svesno poslovanje” (” Conscious Business” ) biće održan u četvrtak 24. septembra u 18 časova u direktnom prenosu na zvaničnoj Fejsbuk stranici EXIT festivala. Učesnici panela su viši potpredsednik za marketing za CEMEA region u kompaniji Visa Muhamed Ismael, osnivač i glavni dizajner u konsultanstkoj kompaniji NEW STARTEGY Miša Lukić i osnivač i direktor EXIT festivala Dušan Kovačević.

Panelisti će kroz osvrt na svoja iskustva iz prakse nastojati da odgovore na pitanja kako svesno poslovanje može služiti zajednici i doprinositi zaštiti životne sredine, kako i u kojoj meri se poslovanje u današnje vreme menja, prilagođava i transformiše u svetu koji se menja, te kako raniji poslovni koncepti više nisu održivi i treba da se promene i prilagode ciljevima prirode i zajednice.

Ovim panelom ujedno, kompanija Visa i EXIT najavljuju tri besplatne radionice koje će se u oktobru i novembru održati u cilju pružanja podrške malim i srednjim preduzećima. Predavač je Ričard Baret ( Richard Barrett ), vodeći svetski autor, lider u polju vrednosti, predsednik ” Barrett Academy for the Advancement of Human Values” i osnivač ” Barrett Values Centre” .

Domaćin razgovora biće Danica Stupar, izvršna direktorka vodeće poslovne platforme u Srbiji – BIZLifea.

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *