OTP Grupa ponovo u potrazi za saradnjom sa startap kompanijama

BEOGRAD – OTP Grupa prepoznaje izvanrednu vrednost u saradnji sa inovativnim preduzećima, što je dokazala i činjenicom da je tokom proteklih godina razmatrala mogućnost rada sa gotovo 900 startap kompanija, sprovela 30 pilot projekata i sarađivala sa 12 kompanija nakon pilot projekata.  Sve do 23. oktobra 2020. godine, razvijene startap i skejlap kompanije imaju priliku da konkurišu na četvrtom međunarodnom startap programu Grupe sa bilo koje lokacije. Uspešna saradnja biće podržana od strane rukovodioca iz sveta bankarstva, mentora i renomiranih specijalističkih partnera. OTP banka Srbija i Vojvođanska banka su učesnice ovog Programa.

OTP Grupa po četvrti put traži inovativne startap partnere u okviru OTP Startap Partnerskog programa. Program predstavlja izvrstan put ubrzanja za razvijene inovativne kompanije koje žele da testiraju primenjivost svog razvoja u bankarskom sektoru Centralne i Istočne Evrope. Posebno se ohrabruju kompanije kojima rukovode žene i startapovi sa rodno raznolikim osnivačkim timovima.

Četvrti OTP Startap Partnerski Program predstavlja najopsežniji program inovacija Grupe do sada, jer osim sedišta Grupe, sve njene strane podružnice su takođe u potrazi za startap partnerima koji podržavaju njihove poslovne ciljeve. Prijavljene startap kompanije imaju priliku da realizuju pilot projekte u 12 zemalja Centralne i Istočne Evrope, od Slovenije do Rusije. U Srbiji učestvuju oba supsidijara – OTP banka Srbija i Vojvođanska banka.

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *