BEOGRADA – Stigla nam je jesen i sa sobom donela hladnije dane, što znači da je pravo vreme za šolju čaja, toplo ćebe i višečasovno gledanje televizije. Kao i uvek, Filmbox nam nudi raznolik sadržaj na više svojih kanala, a mi vam predlažemo sledeće:

Petak, 2.10. je rezervisan za horor i kanal Film Box Stars. U 22:40h na ovom kanalu možete pogledati film „Užas u Amitivilu“ u kome se prepliću horor, drama i mistika. Porodicu teroriše demonska sila nakon useljenja u kuću koja je bila poprište užasnog masovnog ubistva.

U subotu, 03.10. u 21h na kanalu Film Box Extra pogledajte komediju „Džordžijino pravilo”: Rejčel odlazi kod bake Džordžije preko leta, ostavljajući kod kuće veoma očigledne probleme. Njena majka alkoholičarka ne ostaje ni da prenoći, već odmah juri natrag u Kaliforniju da bude sa svojim mužem. Kao prelepa devojka u dosadnoj zemlji Mormona, Rejčel će uzdrmati čitav grad. Kada svoje najdublje tajne otkrije svojoj novoj prijateljici, njena majka dolazi da sazna da li je sve izgovoreno istina. Usred krize, ove tri žene zbližiće se i upoznati više nego ikada ranije.

Međutim, ukoliko ste ljubitelj akcije, u isto vreme, ali na kanalu Film Box Premium, možete ispratiti film „Zaštitnik 2“: Kad vlasnik velikog azila za slonove bude ubijen, Kam shvata da je on optužen i primoran da beži, kako od policije, tako i od dve osvetoljubive sestričine, bliznakinje. Ali sreća je na Kamovoj strani kada Interpol u misiju na Tajlandu pošalje svog tajnog agenta.