Sasvim novi Supernova kutak u Novom Sadu

NOVI SAD – U tržnom centru Promenada, otvoreno je novo prodajno mesto Supernove u kojem će svi stanovnici Novog Sada i okoline moći da odaberu usluge televizije, interneta i telefonije. Na ovaj način, Supernova se približila korisnicima i omogućila im da prilikom obavljanja redovne kupovine, svrate i odaberu paket usluga bez kojih je savremeni način života nezamisliv. Za pomoć oko odabira paketa u skladu sa njihovim potrebama i životnim stilom, korisnicima su na raspolaganju i ljubazni poslodavci koji će ih bliže upoznati sa svim prednostima Supernova paketa.

Supernova nudi internet izuzetno velikih brzina – od 60mbs do 1000mbs koji će zadovoljiti potrebe svih članova domaćinstva. Pored toga, korisnici mogu da uživaju u dodatno obogaćenoj TV ponudi sačinjenoj od najboljih sportskih, filmskih i dečjih kanala – SUPERSTAR TV, Arena sport 1-5, Toxic TV, Kurir TV, NBA TV, Klasik TV, Film Klub, K1, FOX, HBO, Nickelodeon, Kazbuka, Disney, Discovery i mnogi drugi. U okviru usluge fiksne telefonije očekuju vas brojne pogodnosti poput 150 minuta za pozivanje ka svim fiksnim mrežama u Srbiji, kao i neograničene minute ka MTS i Supernova fiksnoj i MTS mobilnoj mreži.

Super vest za sve nove korisnike – Supernova paketi su i dalje na promociji “6 meseci za 1 dinar“, a dostupni su i bez ugovorne obaveze. Više informacija o Supernova uslugama i paketima možete dobiti u svakom trenutku pozivom na broj 19911 ili putem sajta www.mojasupernova.rs.

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *