Brnabić: Dilema oko nekoliko ministarstava, Dačić na pravom mestu

BEOGRAD – Mandatarka za sastav nove vlade Ana Brnabić izjavila je danas da se o novoj vladi ne razmišlja tako da se što više resora sačuva za SNS i navela da se, po pitanju kadrovskih rešenja, za tri do četiri ministarstva još razmišlja ko će ih voditi.
“U nedelju pre podne će biti sastanak Predsedništva SNS kad će biti objavljena sva imena. Imamo za sada dilemu za tri ministarstva. Tačnije, za jedno ministarstvo se dvoumimo da li će uopšte biti, a za tri do četiri razmišljamo koga ćemo postaviti”, rekla je Brnabić za TV Hepi.

Prema njenim rečima, ne razmišlja se o vladi na način – šta će da se sačuva za SNS, a da onda da se vidi šta će se “podvaliti” koalicionim partnerima, već o tome šta se može uraditi za građane.

Upitana za izbor Dačića na mesto predsednika parlamenta, rekla je da je njemu to “pravo mesto” i da se prvi put dogodilo da predsednik stranke bude i prvi čovek parlamenta.

Brnabić nije želela da komentariše navode da će Nikola Selaković postati ministar, jer ne bi bilo korektno da sada komentariše takve stvari.

Tanjug

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *