Iako će Sajam biti na proleće Karneks pokupio pregršt medalja

NOVI SAD – Industrija mesa Karneks osvojila je 13 velikih zlatnih, 20 zlatnih i dve srebrne medalje na tradicionalnom ocenjivanju kvaliteta komisije Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu. Komisije Poljoprivrednog sajma, iako će on biti organizovan sledeće godine u proleće, ipak su i ove godine ocenjivale kvalitet proizvoda od mesa i nagradile “Najbolje u 2020”.

“Osim medalja kvaliteta, Karneks ima i sedam Šampiona grupa proizvoda”, izjavila je direktorka razvoja i kvaliteta Industrije mesa Karneks Biljana Marković.

Ona je navela da su sedam titula Šampiona grupe proizvoda ponele Rustik kobasica u grupi fermentisane suve kobasice, Delikates viršla, kao najbolji proizvod kategorije fino usitnjene barene kobasice, Mesni narezak u kategoriji konzerve od usitnjenog mesa, Bavarska kobasica u grupi grubo usitnjenih barenih kobasica, Pašteta sa šunkom u grupi jetrene kobasice i paštete, Pasulj sa slaninom u grupi gotovih jela, Mini stišnjena šunka u grupi konzerve mesa u komadima.

Zlatne medalje i nagrade za vrhunski kvalitet i širok asortiman proizvoda na jednoj od najznačajnijih manifestacija ovog tipa u regionu, kakav je Novosadski sajam, navode u toj kompaniji, još jedna su potvrda da je Karneks omiljeni brend potrošača i već više od šest decenija sinonim pouzdanosti, kvaliteta i tradicije.

“Karneks Delikates viršla je i danas jedina prava viršla od svinjskog i goveđeg mesa na tržištu. Medalje i nagrade koje naši proizvodi osvajaju za nas su dodatni podstrek da svojim potrošačima uvek pružimo visoko kvalitetan proizvod, što je za Karneks uopšte najvažniji imperativ”, izjavila je Biljana Marković.

Tanjug

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *