NIS već 12 godina u Zrenjaninu realizuje program “Zajednici zajedno”

ZRENJANIN – Predstavnici Kompanije NIS danas su u okviru karavana Zajednici zajedno posetili zrenjaninski Dom zdravlja gde je u prethodnom periodu realizovano nekoliko značajnih zdravstvenih projekata. Kompanija NIS kao društveno odgovorna kompanija već 12 godina u Zrenjaninu realizuje program Zajednici zajedno, u prethodnom krugu konkursa akcenat je bio na unapređenju zdravstvenog sistema.

“Mi živimo u ovom gradu , mi imamo dosta kolega ovde, mi imamo neke određene ustanove – aktivnosti, te je sasvim prirodno da mi hoćemo u okviru naših mogućnosti da pomognemo zajednici da unapredi da pojača svoj životni standard i mi ćemo dalje raditi u tom pravcu”, rekao je Vadim Smirnov zamenik generalnog direktora Kompanije NIS.

Kroz program Zajednici zajedno kompanija NIS je u Zrenjaninu realizovala više od 140 projekata a uloženo je oko 130 miliona dinara.

“Ulaganja koja su rađena u okviru programa jesu ulaganja koja se odnose na oblast kulture, čuli ste malopre na oblast obrazovanja, sporta, na širu generalnu sve ukupnu društvenu zajednicu evo danas za oblast zdravstva”, rekao je Simo Salapura, gradonačelnik Zrenjanina.

RTV (Eleonora Horvat)

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *