Rekordan bonus za JYSK zaposlene u prodavnicama

BEOGRAD – Uprkos lokdaunu i nepredvidivosti pandemijske krize izazvane korona visrusom, finansijska godina 2019/20 za JYSK Srbija bila je uspešna. Da je finansijska godina 2019/20 za JYSK bila uspešna svakako mogu da posvedoče njegovi zaposleni u prodavnicama širom Srbije kojima je na nivou godine u proseku isplaćen bonus veći za 63 odsto u odnosu na prethodnu godinu.

To je takođe i najveći isplaćen iznos bonusa u maloprodaji od kada JYSK posluje u Srbiji, na šta je posebno ponosna Country menadžerka, Vesna Kukić Lončarić.

– Naravno da sam ponosna! Naši zaposleni imaju mogućnost da ostvare bonus u skladu sa visinom postignutog prometa i sam bonus nema limita. Dakle, ovako veliki bonus je isplaćen zato što je prošla finansijska godina bila sjajna godina za JYSK – kaže Vesna Kukić Lončarić.

Sistem bonusa u JYSKu funkcioniše na način da zaposleni u svakoj pojedinoj prodavnici imaju mogućnost da ostvare bonus u skladu sa rastom prometa pojedine prodavnice u odnosu na prethodnu godinu, što znači da postoje i razlike u isplaćenom bonusu između samih prodavnica.

– Za JYSK je važno da imamo jednostavan sistem bonusa sa kojim su svi upoznati i da je lako razumljiv. Verujemo da su zaposleni motivisani kad su nagrađeni za postignuti uspeh, a posebno zato jer gornja granica u visini bonusa ne postoji. Takođe, sigurna sam da je to još jedan od razloga naše odlične usluge koju pružamo kupcima u našim prodavnicama. Na kraju, svi su svesni da se svaki dodatno uložen trud isplati – kaže Vesna Kukić Lončarić

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *