Jedan klik unosi promenu

BEOGRAD – Mali trikovi mogu napraviti velike razlike i stvoriti dom kakav ste oduvek želeli. Zato će od sada sve o stilovima uređenja enterijera, odabiru boja i materijala i uklapanju dekoracije biti udaljeno samo jedan klik od vas i dostupno u video formi. Korak napred u predstavljanju kreativnih ideja za sređivanje doma napavila je kompanija Forma Ideale, kroz novi format VLOG. U prvom vlogu „Boje našeg doma“ pogledajte predloge za odabir i kombinovanje boja. Za one koji vole dinamiku i kontrast, kombinacijom regala PRATO sa ljubičastim i regala LENS sa sivim zidom baš ovo i postižu. Mirniji enterijeri, međutim, podrazumevaju svedene kombinacije sa regalom ROSSO i ležajem SVEN.

Ako ste urbani i volite industrijski stil, drugi vlog „Industrijski stil – “nedovršen”, a savršen“, idealan je izvor saveta kako da uredite vaš dom. Preporučuje se da dnevnu sobu popunite nameštajem iz sistema elemenata SARDINIA, a da toplinu unesete ugaonom garniturom BELKANTO. Za trpezariju, koja takođe treba da se istakne kontrastom toplo-hladno, idealan je trpezarijski sto OSCAR u dekoru artisan hrasta, trpezarijske stolice TC-1991, kao i detalji koji će oplemeniti prostor, poput dekorativnog bilja.

U trećoj epizodi Vloga “Neprolazna klasika” očekuju vas predlozi za uređenje doma u klasičnom stilu, koji nikada ne izlazi iz mode. Pogledajte kako da elemente tipičnog predstavnika ovog stila, sistema KORA, u beloj ili braon boji, kombinujete sa udobnim tapaciranim nameštajem, poput garniture PLEASURE i ČESTER.

Na koju god stranu da prevagne vaša odluka o uređenju enterijera i odabiru stila, Forma Ideale je tu da pomogne prilikom svake dileme. Njihovo uspešno poslovanje, u trajanju od četvrt veka, samo je dokaz o profesionalnosti koju nam sa sigurnošću mogu pružiti.

Jedan „klik“ unosi promenu

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *