Privremena izmena autobuskih linija čije trase idu Temerinskom ulicom

NOVI SAD – U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, od 8. novembra 2020. godine (od 16 časova) do 31. marta 2021. godine određuje se privremena izmena trase autobuskih linija broj 5, 5 N , 21, 22, 23, 24 i 30 zbog radova na rekonstrukciji podvožnjaka u Temerinskoj ulici u Novom Sadu.

Autobusi na linijama broj 5, 5 N , 21, 22, 23, 24 i 30 menjaju trasu kretanja na sledeći način:

LINIJE BROJ 5 i 5 N

Smer sa Temerinskog puta: Od raskrsnice Temerinske i Partizanske ulice autobusi skreću desno u Partizansku ulicu, levo u Kisačku ulicu, desno u Ulicu Jovana Subotića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Smer sa Avijatičarskog naselja: Od raskrsnice ulica Jovana Subotića i Kisačke autobusi skreću levo u Kisačku ulicu, desno u Partizansku ulicu, levo u Temerinsku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

LINIJE BROJ 21, 22, 23, 24 i 30

Smer sa Železničke stanice: Od raskrsnice Bulevara Jaše Tomića i Kisačke ulice autobusi skreću levo u Kisačku ulicu, desno u Partizansku ulicu do raskrsnice sa Temerinskom ulicom i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Smer iz mesta: Od raskrsnice Partizanske i Temerinske ulice autobusi saobraćaju Partizanskom ulicom, skreću levo u Kisačku ulicu, desno na Bulevar Jaše Tomića do Železničke stanice.

AUTOBUSI NA LINIJAMA BROJ 5, 5 N , 21, 22, 23, 24 I 30 NA IZMENjENOM DELU TRASE KORISTE REDOVNA STAJALIŠTA DRUGIH LINIJA.

RTV

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *