Naš saveznik u kuvanju

BEOGRAD – Uvek se trudimo da obroci koje pripremamo za našu porodicu i nas budu zdravi, ali nam je skoro podjednako važno i u kakvom ambijentu te obroke pripremamo. Pored čistoće, preglednosti i estetike, važno nam je da je zadovoljen i kriterijum funkcionalnosti. Ukoliko nam kućni budžet ne dozvoljava da staru, dotrajalu kuhinju zamenimo novom, bitno je da postojeću održimo urednom. Međutim, ako već dugo planiramo da unesemo novine u kuhinjski ambijent, kuhinja LIVIA može biti velika i lepa promena koja će zadovoljiti sve gore navedene kriterijume.
Ove sezone, prema rečima dizajnera enterijera svojih pet minuta slave dobiće nijansa „amberglow“, poznatija kao narandžasto-bakarna, a koja će biti istaknuta kako u metalnim detaljima, tako i u nameštaju. Jednostavne forme ne odlaze u istoriju, baš kao i spoj tradicionalnog i modernog dizajna i upravo zbog toga kuhinja LIVIA može predstavljati savršeno osveženje za naše domove.
Kombinacija opak bele i bakar mat folije predstavlja moderni, inovativni dizajnerski koncept u opremanju kuhinje. Kako poručuju dizajneri enterijera Forma Ideale, kuhinja LIVIA je osmišljena da zadovolji funkcionalne i estetske zahteve u opremanju kuhinjskog enterijera, ali i da doprinese izuzetno modernoj estetici. Visoki stepen funkcionalnosti zadovoljavaju jednokrilni i dvokrilni viseći elementi, zastakljeni i zatvoreni, donji dvokrilni elementi, kao i element sa fiokama koji pruža dovoljno prostora za odlaganje posuđa. I pored brojnih elemenata za odlaganje, nije izostavljena ni velika radna površina koja je san svakog ljubitelja kuvanja. Ako izaberemo baš ovu kuhinju, poseban benefit je mogućnost dodatne kupovine elementa kuhinje LIVIA G60 A koji je namenjen opremanju prostora koje imaju potrebu za ugradnjom dodatnih elemenata poput aspiratora i druge tehnike.
Kuhinja i trpezarija, koje se često nalaze u okviru iste prostorije, zračiće elegancijom. Boja bakra unosi toplinu u ambijent, ali pored topline asocira i na luksuz i raskoš. Takođe, prateći psihološki uticaj boja, narandžasto-bakarna podstiče na aktivnost i povećava osećaj spremnosti za nove poduhvate, a pravom ljubitelju gastronomije je baš to i potrebno. Zato, pravo je vreme da osvežimo prostor u kome sigurno provodimo određeni deo dana, a uz pozitivne, narandžaste vibracije, ideje za recepte novih specijaliteta će iznova navirati.

 

 

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *