Prvog dana nove vlade u Crnoj Gori Medojević najavio ostavku

PODGORICA – Predsednik Pokrata za promene Nebojša Medojević najavio je danas da će podneti ostavku na poslaničku funkciju nakon parlamentarne rasprave o budžetu.

“Kao što sam i rekao više puta podneću ostavku na poslaničku funkciju. U dogovoru sa poslaničkim klubom PzP ostavku ću podneti nakon završteka rasprave o budžetu, gde treba da javnosti pokažemo ideološke, političke i stručne razlike između ove Vlade i PzP”, objavio je Medojević na Fejsbuku.

Kako je dodao, “rasprava o budžetu će pokazati da su njegove ocene o Vladi kontinuiteta bile tačne i zasnovane na argumentima i poznavanju ideoloških pozicija globalne duboke države koja je preko koncerna Vijesti i formirala ovu Vladu”, preneo je podgorički portal CdM.

“Rasprava o budžetu će zaokružiti moje delovanje u parlamentu Crne Gore od 2006. i pokazati principijelnost, stručnost i ispravnost programskih principa PzP i nasu upornu borbu protiv neoliberalnig globalnog koncepta, koji je doveo do brutalne pljačke države i naroda, strukturnog siromaštva i korupcije”, istakao je Medojević.

Tanjug

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *