BEOGRAD – Nijedno dete ne zaslužuje da bude usamljeno, tužno ili što je najstrašnije: bolesno. Nažalost, ne možemo da pomognemo svima kojima je to potrebno, ali to ne znači da bi trebalo da prestanemo da se trudimo. Naše malo, nekome je ceo svet, a da zbog nedostatka sredstava budu osuđeni  na neuspeh, poraz je svih nas, zato hajde zajedno da izmamimo dečije osmehe za ove praznike. Da bolesni ozdrave ili započnu svoje puteve ka ozdravljenju. Da ovu neizvesnu godinu okončamo na najhumaniji način. Toliko može svako od nas.

Agencija Represent Communications organizovala je veliku humanitarnu prazničnu akciju “Xmas Get Together”, koja ima za cilj da prikupi što više sredstava za decu kojoj je hitno potrebno lečenje.

U sredu i četvrtak, 16. i 17. decembra od 16 do 17.30h, na Zoom platformi govoriće četiri predavača: Marija Čanković (psihološkinja), Aleksandra Bezmarević (influenserka), Saša Stanković (Digital Marketing Manager, Adriatics at Philips) i Vojkan Arsić (reditelj).

Da biste prisustvovali predavanjima, potrebno je da pošaljete poruku (ili nekoliko njih) na broj 3030! Dokaz o donaciji pošaljite na mejl prijava@represent.rs i naglasite koje predavanje vas interesuje. Nakon toga, dobijate pristupni link.

Nadam se da ćete naći malo prostora i objaviti ovu vest kako bi u akciji učestvovao što veći broj ljudi. Saopštenje i propratne fotografije možete naći u prilogu, a ja sam na raspolaganju za sve dodatne informacije. Hvala unapred što nam pomažete da pomognemo onima kojima je to najpotrebnije!