Ja biram: Virtuelna mladost

NOVI SAD – Iako su mlađe generacije po prirodi svog odrastanja u okruženju raznih tehnologija (računari, mobilni telefoni), pa se činilo da im godina za nama, izolacija i pandemija možda lakše padaju nego starijima koji nisu u tzv. „onlajn“ okruženju, zapitali smo se da li je moguće da većina mladih proživljava neku verziju virtuelne mladosti, bez pravog druženja, zagrljaja i svega što podrazumeva odrastanje i sazrevanje.

Da li je to sve moguće i kako nadoknaditi, hoće li normalnost kojoj težimo u skorije vreme biti ona “stara” i kako da se mladi na sve to adaptiraju? Psihoterapeut Jelena Aleksić odgovarala je našoj saradnici Mili na ta i slična pitanja, a onda smo ih postavii i maturantima Osnovne škole “Miloš Crnjanski” iz Novog Sada i dobili širok spektar zanimljivih i iskrenih odgovora.

Drugo polugodište svakako je prilika da se ozbiljnije krene i sa pripremama za završni ispit, te smo u ovom izdanju emisije obradili pitanja sa završnog testa iz istorije i hemije, uz atraktivne animacije koje se pamte.

Nedelja, 7. februar, RTV1 u 9.25 časova

Urednica emisije: Vesna Konja

RTV (Vesna Konja)

Foto: RTV

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *