Mašine se ne gase na putu Novi Pazar – Tutin

NOVI PAZAR – Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović obišao je danas radove na trasi zaobilaznice oko Novog Pazara, kao i radove na rekonstrukciji magistralnog puta Novi Pazar – Tutin.

“U ovom kraju žive i rade gostoprimljivi, vredni i čestiti ljudi, zato me uopšte ne iznenađuje da u ovom delu odlično napredujemo na radovima rekonstrukcije puta Novi Pazar-Tutin. Mada su vremenski uslovi jako teški tokom zime, mi ne gasimo mašine–radimo danonoćno. Želimo da završimo što pre ovaj putni pravac koji će biti širi, funkcionalniji i bezbedniji za vozače i građane“, rekao je ministar Momirović. On je istakao da je rekonstrukcija ovog puta deo sporazuma na najvećem državnom nivou, između predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Turske Redžepa Taipa Erdogana.

“Ovaj sporazum je pokazatelj da Srbija čvrstim zalaganjem aktuelne Vlade danas ima prijateljske odnose u čitavom svetu. Izuzetno sam zadovoljan kako ovde napreduju radovi, I moram da pohvalim lokalnu samoupravu kao i izvođače radova. Svi radovi teku dogovorenom dinamikom, nismo ni sumnjali u to jer radove izvode ozbiljni izvođači kao što je firma Tašjapi. Zaobilaznica oko Novog Pazara na kojoj rade Putevi Srbije takođe ide zadovoljavajućim tempom, s tim da ovde očekujem još bolji procenat izvršenja čim vremenski uslovi to dozvole”, zaključio je ministar Momirović.

Tanjug

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *