Novi Sad spreman za saradnju sa Fondom Evropski poslovi

NOVI SAD – Predsednica Skupštine Grada Novog Sada MSc Jelena Marinković Radomirović razgovarala je danas sa Aleksandrom Simurdićem, koji je nedavno izabran na mesto direktora Fonda “Evropski poslovi” AP Vojvodina. Marinkovićeva je poželela dobrodošlicu gospodinu Simurdiću i njegovim saradnicama i izrazila zadovoljstvo na uspostavljanju.

“Novi Sad je najveća lokalna administracija u Vojvodini, uvek spreman za nove ideje, izazove i inovativna rešenja. Otvoreni smo za saradnju sa svim institucijama koje nude projekte i rešenja za unapređenje rada i jačanje lokalne samouprave, a samim tim i poboljšanje kvaliteta života naših sugrađana” – istakla je Marinković Radomirović.

Aleksandar Simurdić je rekao da je jedna od njihovih najznačajnijih aktivnosti upravo saradnja sa lokalnim samoupravama i da planiraju da posete svih 45 opština u Vojvodini sa ciljem da se informišu i sagledaju njihove potrebe i eventualne probleme, ali i potencijalne ideje i mogućnosti za saradnju.

“S obzirom da je Novi Sad oduvek bio uzor u organizaciji i podsticaj u radu svim drugim lokalnim samoupravama, opredelili smo se da ove naše posete započnemo upravo iz Novog Sada” rekao je Simurdić.

RTV

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *