Predsednica Skupštine Novog Sada primila vakcinu protiv korone

NOVI SAD – Predsednica Skupštine Grada Novog Sada Jelena Marinković Radomirović obišla je danas zajedno sa članom Gradskog veća za zdravstvo dr Draganom Stajićem i direktorom Doma zdravlja “Novi Sad” Veselinom Bojatom Halu 1 Novosadskog sajma, gde se odvija vakcinacija građana i sama primivši danas prvu dozu vakcine protiv Kovida-19.
Predsednica novosadskog parlamenta, obilazeći Halu 1, ocenila je da je “opšti utisak da treba da budemo ponosni na organizaciju vakcinacije.”

“Svedoci smo da sve protiče u najboljem mogućem redu, što se tiče punktova, što se tiče prostora za čekanje, tu su i medicinski radnici, koji pružaju sve dodate informacije građanima. Jedno veliko hvala svim ljudima koji su učestvovali u organizaciji. I to ne mislim samo na organizaciju u Novom Sadu, nego u čitavoj Srbiji. Možemo biti ponosni na svoju državu, na predsednika Vučića, koji je u ovoj nepovoljnoj situaciji za ceo svet koji se suočava sa izazovima na svakodnevnom nivou, uspeo da obezbedi vakcine, jednu sigurnost kao vid borbe protiv pandemije. Na ponos nam je što smo u vrhu kada je reč o broju vakcinisanih građana i to pokazuje da je odziv dobar, da su građani svesni situacije”, kazala je Marinković Radomirović, ukazujući da imunizacija protiče brzo i efikasno.

RTV

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *