NOVI SAD – Narednih dana, dok bioskopi ne rade, dobre filmove možete da pogledate i na RTV-u. Američki triler Pogrešna ćerka biće na Prvom programu u subotu 27. marta od 15 sati. Kejt i Džoe su čeznuli da budu roditelji – kada se Danica, dete koje se Kejt odrekla sedamnaest godina ranije, iznenada pojavljuje na fejsu. Danica dolazi da živi sa njima, ali se ispostavlja da ona nije njihovo pravo dete. Ona je prevarant.
Istog dana posle uveče posle Dnevnika na programu je film Amerikanac sa Džordžom Klunijem. Kao profesionalni ubica, Džek je stalno u pokretu. Nakon što se posao u Švedskoj završio sa ozbiljnijim posledicama, nego što je bilo očekivano, džek se povlači u živopisne predele italijanskog sela. Smešta se u jednom malom mestu, koje krasi srednjevekovna arhitektura, uživajući u činjenici da se izvukao živ. Boraveći tamo, prihvata zadatak, za misterioznog klijenta, Matildu, da konstruiše oružje…
Samo 24 časa kasnije ponovo Kluni. Martovske ide, poznate kao dan kad je ubijen Cezar, su politička drama o izboru predsedničkog kandidata, poverenju i izdaji u režiji Džordža Klunija, koji sa Grantom Heslovom i Boom Vilimonom, potpisuje i scenario. Stiven Mejers (Rajan Gosling) je majstor svog zanata, pametni mladić, koji se upliće u opasnu političku igru. Radi kao portparol u predsedničkoj kampanji za guvernera Majka Morisa (Džordž Kluni), koji se u Ohaju bori za predsedničku nominaciju Demokratske stranke. Kada mu suparnički glasnogovornik ponudi posao u svom timu, Stiven zaboravlja o svemu da informiše svog šefa. Uskoro će razotkriti prljave lične tajne, koje bi mogle ugroziti Morisovu političku karijeru.

RTV