NOVI SAD – Sjajnu glumačku ekipu koju čine Salma Hajek,Rajan Rejnolds, Samjuel L. Džekson, Morgan Friman i Antonio Banderas, gledaćemo na velikom platnu bioskopa Cineplexx Promenada i to na Comedy night događaju u četvrtak, 24. juna od 20 časova. Pripremite vaše Cineplexx bonus kartice jer vas očekuje 1000 poklon bodova. Karte su prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Promenada i putem aplikacije CineplexxRS.
Nakon genijalne komedije iz 2017. godine “Mafijaški telohranitelj”, najsmrtonosniji čudni par na svetu – telohranitelj Majkl Brajs i ubica Darijus Kinkejd – ponovo su zajedno, u još jednoj misiji opasnoj po život.

Još uvek bez dozvole i pod lupom, Brajsa na akciju prisiljava još nestabilnija Darijusova supruga, ozloglažena međunarodna prevarantkinja Sonja Kinkejd. Dok Brajsa do nervnog sloma dovode njegova dva najopasnija štićenika, trio se do guše upliće u globalnu zaveru i uskoro otkriva da su samo oni ti koji stoje između Evrope i totalnog haosa. U zabavnom i smrtonosnom zločinu pridružuju se Antonio Banderas kao moćni ludak željan osvete i Morgan Friman kao … pa, moraćete da pogledate film. Pored sjajnih holivudskih imena, pojavljuje se i naš poznati glumacDragan Mićanović.

Komedija koja će vas nasmejati do suza, a kako i ne bi uz ovakvu glumačku postavku i 1000 poklon bodova na Cineplexx bonus kartici garantuju zabavu za pamćenje.

Ulaznice za Comedy night i film ,,Telohranitelj mafijaševe žene“ su u prodaji.

RTV

Foto: Cineplexx Promenada