BEOGRAD – Počela je nova radna nedelja, planirate poslovne i privatne obaveze, ali vas mi podsećamo da nikako ne smete da zaboravite da u planove ubacite i par sati opuštanja. Baš iz tog razloga, naši novi predlozi sa FilmBox kanala su opet tu za vas.

Jedan od predloga za ovu nedelju, koji vas svakako neće ostaviti ravnodušnima jeste komedija „Krvoproliće“ koja će se emitovati u sredu na kanalu FilmBox Extra sa početkom u 23:05h. U ovom filmu susreću se glumci Jodie Foster, Kate Winslet, Christoph Waltz i Matt Dillon koji igraju u priči o srdačnom susretu četvoro roditelja, nakon tuče u školskom dvorištu između njihovih sinova.

Za subotu vam predlažemo kriminalističku dramu „Kockar“ u kojoj glavne uloge tumače Mark Wahlberg, Jessica Lange i John Goodman. Profesora književnosti i kockara Džima Beneta muči ogroman dug, zbog kog pozajmljuje novac od svoje majke i lokalnog zelenaša. Da bi se situacija dodatno iskomplikovala, tu je i veza s jednom od njegovih studentkinja. Da li će Benet rizikovati svoj život radi druge šanse? Film će se emitovati od 22:30h na kanalu FilmBox Premium.

Nedelju rezervišite za pravu akciju jer će se Tom Hardy, Paul Fox i Kate Maberly predstaviti u filmu „Dezerter“ koji opisuje neočekivano prijateljstvo u konfuznoj i haotičnoj situaciji. Sajmon Mari bori se za francusku Legiju stranaca. Paskal Dipon bori se samo za sebe. Ljudi u ratu preispituju čast, nadu i moral jer se od svega može pobeći, osim od sebe. U 22:25h ujključite kanal FilmBox Stars i uživajte.