NOVI SAD – Petnaesti NS Market biće održan na Ribarskom ostrvu u subotu i nedelju, 26. i 27. juna od 11 do 21 čas u bašti Gastro bara “Berta“. U debeloj hladovini, bez gradske buke, a uz uvek dobar ritam 50 izlagača će se predstaviti svojim posebno kreiranim proizvodima. Kako su i navikli, posetioci NS Marketa moći će da kupe prirodnu kozmetiku, predmete od drveta, keramike i porculana. Naravno, na tezgama će se naći i nekoliko vrsta nakita, dekoracija za kuću i različiti predmeti od tekstila. Neizostavni su naši proizvođači organske hrane, pa tako najavljujemo da će Novosađani moći da kupe sir, mesne prerađevine iz Srema, začine.Pripremljen je i zanimljiv prateći program.

Za dobro raspoloženje u subotu će biti zaduženi novosadski Best Moon Rising- Credeedence Tribute Band, koji po prvi put nastupaju na NS Marketu. Tu će biti i stari prijatelji iz benda “Two Fingers”, ali i DJ Jovan.

Legendarni novosadski umetnik, poznat po svojo svestranosti (muzičar, crtač, pisac) Zoran Bale Bulatović će promovisati svoj likovni projekat “Tata crta” i na licu mesta crtati minijature koje će publika moći da otkupi. U 12 časova počeće Sportska zabava za decu, koju priređuje Školica sporta Olee. Najmlađi posetioci NS Marketa imaće priliku da se rekreiraju i zabave, ali i nauče nekim veštinama potpuno besplatno. U nedelju će publika uživati u muzici benda “Two Fingers” koji će nam se predstaviti najpoznatijim svetskim pop i rok repertoarom. Kao i uvek, biraće se Naj štand, tako da će biti nagrada i za publiku i za izlagače.

RTV