U susret festivalu vina – INTERFEST

NOVI SAD – Ljubitelji vina u Novom Sadu mogu biti zadovoljni, ped nama je novi INTERFEST festival vina koji slavi puinoiletstvo i sve o organizaciji ovog događaja će za RNS reči Jadranka Beljan. Festival će se održati od 1. do 3. jula, od četvrtka do nedelje.

“Na Trgu Slobode, od 19 do 24 časa, svaki pomenuti dan, ćemo se na ovim vinskim danima družiti degustirajući najlepša vina Srbije i drugih zemalja. Na ulazu će posetioci moći da kupe čašu i vaučere za degustaciju” rekla je Balaban i dodala:

“Imamo godine imamo preko 80 izlagača a primat imaju vinarije iz vojvođanskih vinogorja, a osim drugih srpskih vinarija tu su i najlepša vina sa Pelješca, Istre i drugih delova Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Crne Gore, BIH”.

Muzika se pažljivo bira, za taj odabir je zadužen pijanista i muzički urednik Aleksandar Dujin, pa će tu malo od svega po malo, džeza, evergrin i roka.

Ovaj festival je specifičan po tome što vinari mogu direktno da prikažu svoju ponudu korisnicima a izgleda daa su se i jedni i drugi zađeleli ovih druženja jer je interesovanje baš veliko.

RTV (Đorđe Simović)

Foto: novisad.rs

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *