NOVI SAD – Nije me ni začudila, ni iznenadila odlučna namera države da se obračuna sa svim vidovima kriminala. Zakon se striktno poštuje i za sve jednako važi. Ne može biti izuzetaka ni kada su u pitanju imena, ni partijska članska karta. I to je jasna poruka države. Iznenađeni mogu biti samo oni koji su se krili iza stranaka, imuniteta i sl. objavio je na svom Instagram profilu potpredsednik Srpske napredne stranke i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.
Među prvima sam ukazivao da postoji krug do 15 funkcionera, među njima i ministara, koji zloupotrebljavaju vlast, i to protiv predsednika Vučića. Očekujem da ćemo ubrzo saznati šta se sve tu dešavalo i radilo, jer to smo dužni prema građanima koji nama daju poverenje da radimo odgovorno i pošteno za ovu državu, ističe Vučević.

Ne sme ovo da se pretvori u lov na veštice po medijima. Zna se šta je čiji posao. Sačekajmo da se završi istraga. Ponavljam, neće biti zaštićeh, niti će iko moći da se sakrije iza fotelje i partijske knjižice, stoji između ostalog u objavi potpredsednika Srpske napredne stranke i gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića.

RTV

Foto: Instagram