NOVI SAD – Povodom novosadske premijere filma “Svemirski basket: Novo nasleđe” u bioskopu Arena Cineplex biće održano takmičenje u šutiranju na koš, Sportski dani kada će svi koji kupe ulaznicu za navedeni film imati priliku da osvoje potpisanu loptu naših proslavljenih sportista  – Nikole Kalinića i Dušana Domovića Buluta.

Sportski dani u Areni Cineplex trajaće od 15. do 17. jula od 17 do 18 časova kada će svakog dana onaj ko postigne najviše poena poneti sa sobom loptu potpisanu od strane čuvenog košarkaša ili basketaša, a obezbedili prijatelji bioskopa iz Dunk Shop Srbija. Karte za “Svemirski basket: Novo nasleđe” su u prodaji, a broj igrača je ograničen!

Sinhronizovan, igrano-animirani film ,,Svemirski basket: Novo nasleđe“ postavlja nove standarde zabave i ljubavi. Jedan od najboljih košarkaša današnjice, Džejms LeBron, i njegov sin Dom zarobljeni su u digitalnom prostoru. Vodeći sa sobom i Bagsa, Lolu i celu bandu notorno nedisciplinovane Šašave družine, LeBron mora da ih odvede kući na sigurno. U filmu se pojavljuju i mnoge profesionalne košarkaške zvezde u ulogama u kojima ih do sada niste videli.

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=5bogXPsIun4&ab_channel=BlitzFilmSrbija 

Budi i ti LeBron Džejms! Ne propusti priliku da se dobro zabaviš, pogledaš super film i osvojiš sjajan poklon!

Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa Arena Cineplex. Čekamo vas na Sportskim danima u centralnom novosadskom bioskopu!