BEOGRAD – Rezervisali ste veče za gledanje filmova, iskokali ste kokice i pripremili omiljeni osvežavajući napitak, međutim, u moru filmova treba izabrati samo jedan. Da vam ovakve odluke ne bi teško padale i da ne biste gubili vreme u istraživanju najboljih priča, mi smo za vas i ove nedelje pripremili filmove koji ostavljaju bez daha. Uživajte! Četvrtak je dan za Honkong i film „Opljačkani lopov“ u kom glavne uloge tumače Baoguo Chen, Biao Yuen, Charlene Choi, Jackie Chan, Louis Koo, Nicholas Tse, Teresa Carpio i Yuanyuan Gao. U ovoj akcionoj komediji samo jedna stvar plaši apatičnog hazardera Fonga (Jackie Chan) više od dužnika koji mu zvone na vratima… Film će početi sa emitovanjem u 17:35h na kanalu FilmBox Extra.

Romantika i socijalna drama se prepliću u filmu „Prošla noć“ koji će se emitovati u petak u 19:30h, takođe na kanalu FilmBox Extra. Priča prati bračni par koji se razdvaja na jednu noć, kada suprug odlazi na poslovno putovanje s koleginicom koja mu se dopada. I dok se on odupire iskušenju, njegova supruga susreće bivšeg momka. Uživaćete u glumi koju stvaraju Keira Knightley, Eva Mendes, Sam Worthington, Griffin Dunne i Daniel Eric Gold.

Nedeljno veče uzburkajte morskim talasima iz filma „Čuvari plaže“ koji će biti na FilmBox Premium kanalu sa početkom u 21h. Akcija opisuje požrtvovanog spasilaca Miča Bjukenona, koji se sukobljava sa novim regrutom, ali ubrzo zajedno otkrivaju zločinačku zaveru koja preti da ugrozi opstanak plaže. Glavne uloge igraju Dwayne Johnson, Zac Efron i Alexandra Daddario.