Pokloni za sve posetioce i dugoočekivana “Crna udovica” na Arena Fan večeri 8. jula

NOVI SAD – Marvelova superheroina “Crna udovica” stiže 8. jula na veliko platno Arene Cineplex, a tim povodom organizujemo Arena Fan veče uz sjajne poklone za svakog posetioca. Karte su u prodaji.

Tradicionalno omiljena akcija posetilaca Arene Cineplex, Arena Fan, donosi na veliko platno dugoočekivani film “Crna udovica” ali i poklone. Academy – Centar stranih jezika darovaće pet najsrećnijih besplatnim intenzivnim kursom ruskog jezika, a sve posetioce vaučerima sa popustom na intenzivne kurseve engleskog, nemačkog i ruskog. Kontra Muay Thai i Krav Maga Klub Street Contact obradovaće najsrećnije sa mesec dana besplatnih treninga, a sve posetoce sa popustima na mesečne članarine. Tattoo studio Mjolnir pripremio je i ovog puta vaučere sa popustima na tetoviranje.

Skarlet Džohanson reprizira ulogu Nataše / Crne udovice u Marvelovom akcionom spektaklu, špijunskom trileru “CRNA UDOVICA” – prvom filmu četvrte etape Marvelovog filmskog univerzuma. Florens Pju u filmu glumi Jelenu, Dejvid Harbor je Aleksej, poznatiji kao Crveni Čuvar, a Rejčel Vajs je Melina. Reditelj filma je Kejt Šortland a producent je Kevin Fajgi.

Trejler filma: https://youtu.be/Zd_7a_sX3D8

Fenomenalni pokloni i uzbudljivo veče čekaju sve fanove Marvelovih filmova 8. jula u Areni!

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *