NOVI SAD – Na osnovu Rešenja Gradske Uprave za saobraćaj i puteve, u organizovani sistem naplate parkiranja ulaze ulice Miše Dimitrijevića (od Puškinove do Hopovske ulice) i Tolstojeva ulica (od Puškinove do Hopovske ulice), obaveštavaju iz JKP “Parking servis”.
Navedena parkirališta nalaze se u režimu plave zone, bez vremenskog ograničenja. Parkiranje, po ceni od 44,00 dinara za sat vremena, može se platiti slanjem SMS-a sa registarskom oznakom na broj 8212, ili kupovinom „greb-greb” parking parte na kiosku.

Građani koji imaju prebivalište u navedenim ulicama i poseduju vozilo u vlasništvu imaju pravo na povlašćenu stanarsku kartu, po ceni od 130,00 dinara na mesečnom nivou. Stanarske karte se izdaju na Blagajni JKP „Parking servis“ u ulici Filipa Višnjića 47, svakog radnog dana i subotom od 8 do 20 časova. Za regulisanje stanarske karte potrebno je dati na uvid ličnu kartu i saobraćajnu dozvolu.

Takođe, uplata se može izvršiti i elektronskim putem – korišćenjem aplikacije ePPK, bez dolaska na Blagajnu JKP „Parking servis“. Aplikaciji se može pristupiti na internet adresi www.parkingns.rs u odeljku ePPK (https://eppk.parkingns.rs).

Za sve dodatne informacije građani mogu da kontaktiraju JKP „Parking servis“ Novi Sad, pozivom na brojeve: 021/472-41-40 i 0800/021-104.

RTV