SKOPLJE – Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću jutros su u Skoplju uručene zahvalnice za pomoć Srbije u vakcinaciji državljana Severne Makedonije tokom pandemije virusa kovid 19. Vučić je tom prilikom poručio da je lako pomagati kada nije teško. video icon
“I ubuduće ćemo pomagati, lako je kada je svima lako, kada je svima teško tada ćete od najbližeg i prvog komšije dobiti najveću pomoć. Hvala na prijateljstvu – naši odnosi će samo biti još bolji”, poručio je Vučić.

Predsednik Privredne komore Severne Makedonije Branko Azeski uručio je predsedniku Vučiću zahvalnicu makedonske komore za pružanje pomoći u vakcinaciji privrednika, koja je organizovana krajem marta u Srbiji, a posle i revakcinacija.

“Puno vam ljudski hvala što ste učinili za biznis zajednicu”, poručio je Azeski.

Zahvalnicu Makedonske asocijacije novinara uručila je predsednica tog udruženja Ivona Talevska zbog vakcinacije predstavnika medija u Srbiji.

Talevska je istakla da je predsednik Vučić pokazao solidarnost i humanost prema makedonskom narodu i da su zbog toga kao udruženje prvi sproveli najmasovniju akciju spašavanu života medijskih radnika.

“Zahvaljući podrsči predsednika Vučića mi smo otvorili vrata da se vakciniše više od 10. 000 ljudi u regionu iz različitih sektora.

Izvor: instagram

Tanjug, RTV