BEOGRAD – Danas je dan za planove i zato, ako već sada osmislite kako ćete provesti svoje slobodno vreme, odmor će biti i više nego odličan. Međutim, u slučaju da još uvek ne znate kako ćete se opustiti ove nedelje, mi smo tu da vam, kao i uvek, predložimo najbolje filmove koje ćete moći da gledate na vašim omiljenim FilmBox kanalima.

Predlažemo vam da u četvrtak odvojite vremena i pogledate film „Torta“ u kome glavne uloge tumače Jennifer Aniston, Anna Kendrick, Britt Robertson, Sam Worthington, Chris Messina i William H. Macy. Cinična i urnebesna Kler Simons, postaje fascinirana samoubistvom žene u njenoj grupi za podršku ljudima s hroničnim bolovima. Dok otkriva detalje o Nininom samoubistvu i započinje mučnu vezu s njenim suprugom, mora da se nosi i s ličnom tragedijom. Film će se emitovati na kanalu FilmBox Extra sa početkom u 21h.

Sutradan, na kanalu FilmBox Premium možete ispratiti film „Mama!“. Mešavinu drame, horora i mistike pronaći ćete u priči koja govori o skladnoj vezi bračnog para, koju narušavaju nezvani gosti, remeteći njihov uobičajeni mir. U petak u 22:30h pogledajte do kakvih novih zapleta dolazi, a Jennifer Lawrence, Javier Bardem i Ed Harris će vas voditi kroz fabulu.

Subotu rezervišite za komediju jer će se takođe na kanalu FilmBox Premium emitovati film „Stigo ćale 2“. U ovom filmu Bred i Dasti, koji su se konačno navikli jedino na drugo, sad moraju izaći na kraj sa svojim nametljivim očevima tokom praznika. U glavnim ulogama su Will Ferrell, Mark Wahlberg i Mel Gibson, a film početak filma očekujte u 22:50h.