BEOGRAD – Pored lepog vremena i dobrog raspoloženja, avgust donosi i odlične filmove koji će definitivno zaokupirati vašu pažnju. Bilo da izaberete samo neki od naših predloga ili odgledate sva tri, kvalitetan odmor uz FilmBox kanale je zagarantovan. Uživajte!

Za danas vam predlažemo odličnu, dramatičnu naučnu fantastiku „Smanjivanje“, koja će se emitovati od 21h na kanalu FilmBox Premium. Film predstavlja društvenu satiru u kojoj čovek shvata da bi bolje živeo kada bi se smanjio na desetak centimetara, jer bi tako svega bilo u izobilju. Glavne uloge tumače Matt Damon, Christoph Waltz i Hong Chau.

U subotu se spremite za akciju „Kao grom iz vedra neba“ kroz koju će vas voditi Jackie Chan, Anita Yuen i Michael Wong, a sve to na kanalu FilmBox Stars, sa početkom u 22:30h. U ovom filmu, kako bi oslobodio svoju otetu sestru, mehaničar sportskih automobila Čan Foh-To (Džeki Čen) mora da porazi vodećeg kriminalca u uličnim trkama.

Ako ste raspoloženi za neizvesnost i dramu, pogledajte triler „Smrtonosne tajne“ u kom glume Bruce Davison, Cameron Daddo, Chris Pine, Peter Greene i Tom Bosley. Luter Skot je školski probisvet, koji drugim učenicima prodaje stvari koje ne bi smeli da koriste, poput piva, filmova i lekova. Ali kad ga školski drug ocinkari, Luter namerava da ga zaplaši, ali ga slučajno gurne s visine i ubije. Luter sve do detalja priznaje ocu Keliju, koji je zavetovan na ćutanje. Film će se emitovati u nedelju na kanlu FilmBox Premium sa počektom u 17:55h.