Crno-bela kombinacija za savršenu atmosferu u vašem domu

BEOGRAD – Kada dođe vreme za uređivanje doma, mnogi od nas bez previše razmišljanja odaberu crno-beli enterijer, jer je savršen za svaki stil. Na prvi pogled predstavlja veliki izazov, ali ujedno budi i veliku inspiraciju. Crno-bele boje lako se uklapaju u bilo koji ambijent, čineći ga ugodnijim.
Ukoliko odlučite da kreirate svoj crno-beli svet, stručnjaci savetuju da jedna boja dominira prostorom, jer će ujednačen odnos umanjiti efekat prostorije. Ukoliko prednost date crnoj, probudićete eleganciju i snagu prostora, dok je za one koji vole čistoću i prefinjenost odličan izbor više belih površina i detalja. Ovu kombinaciju, takođe, možete oplemeniti još nekom, trećom, bojom i dekorom, i tako stvoriti svoj
jedinstveni stil.
Dovoljnu notu elegancije i sofisticiranosti postići ćete ukoliko izaberete regal LENS. Kombinacija crnog drvo dekora i bele lak folije sa dodatkom poluzastakljenih elemenata, daće prostoru potpuno nov, izuzetno moderan izgled.

Crna boja velikim prostorijama daje dubinu i ozbiljniji izgled, dok su svetlije nijanse savršene za male životne prostore. U ovakve ambijente dobrodošla je i siva boja, kao prelazna nijansa, koja sobu čini ugodnijom i ne remeti crno-belu temu.
Za savremeni kontrast u enterijeru, koji će oživeti novu energiju prostora, odlično rešenje može biti sistem elemenata TRENTINO. Ukoliko dodate žutu boju, kroz boju zidova ili dekoraciju, učinićete ambijent vedrim uz dodatni osećaj topline doma.
Beton dekor je još jedan od načina da postignete raskošan i elegantan izgled enterijera, dok dodavanjem
svetlog drvo dekora belom ambijentu možete dočarati toplu atmosferu.

Retko koji ambijent nam dozvoljava da se igramo hladnim, pastelnim bojama, a sistem TRENTINO, koji se lako uklapa sa hladnim nijansama, pruža mogućnost korišćenja hladne, plave i zelene nijanse, koju možete „razbiti“ detaljima u nežno roze ili ljubičastoj boji.
Još jedna od prednosti crno-belog ambijenta je što uz minimalne napore možete postići maksimalne
promene. Teme koje se uklapaju uz ovakav ambijent, mogu biti sezonske, poput morske, koju možete
kreirati uz regal PRATO, a sve to samo uz izmene boja zidova i dekoracije.

Pored toga što su veoma moderni, ovi komadi nameštaja – regal PRATO, regal LENS, kao i sistem elemenata TRENTINO, imaju mogućnost postavljanja dodatne rasvete, što prostor čini još atraktivnijim, ističu dizajneri enterijera Forma Ideale.
Da biste upotpunili i ušuškali svoj dom, crno-belom nameštaju možete dodati crno-bele prostirke sa smelim geometrijskim šarama, jastuke sa paternom, kao i crno bele činije, koje će uneti dinamiku u prostor. Važno je samo da pratite uputstva stručnjaka. Kada jednom otkrijete čari crno-bele kombinacije u svom domu, moći ćete da se opustite u harmoniji savršenog jedinstvenog ambijenta.

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *