NOVI SAD – Osmišljena kao centar za kulturne manifestacije – Hala 6 Novosadskoj sajma sada će biti, između ostalih, i novi dom Green Love festivala. U novom prostoru za kulturu i umetnost, publika će moći da uživa već početkom oktobra, kada je zakazano jesenje izdanje jednog od najvećih regionalnih festivala elektronske muzike.
Oktobarski Green Love festival biće upriličen 8. i 9. oktobra, a svi ljubitelji elektonskog zvuka slušaće veličanstvene setove domaćih i stranih di-džejeva.

Prvo veče, 8. oktobra, Green Love će ponovo ugostiti moćnu, talentovanu Rebeku. Ova engleska kraljica tehna, koja je 2018. godine proglašena za najbolju producentkinju od strane DJ Magazina – britanskog magazina posvećenog elektronskoj muzici, podariće publici nezaboravno veče. Budući da je krasi bogata karijera, duga 20 godina, kao i iskustvo kroz rad sa producentima kao što su Dejv Klark, Derik Karter, Riči Hotin i Bili Nasti, Novosađane i njihove goste ponovo će oduševiti nesvakidašnjim umećem za di-džej pultom.

Uz nju, nastupiće i poznati novosadski di-džejevi – Lag i Vladimir Aćić koje publika uvek s nestrpljenjem čeka! Novi ambijent, dovodi nove goste! Drugo veče, 9. oktobra uveličaće poznati izraelski di-džej Roj Rosenfeld koji će sada, prvi put nastupiti na Green Love festivalu. Miljenik jedne od najvećih svetkih progresiv haus izdavačkih kuća, poput „All Day I Dream“, podržan od vodećih imena na svetkoj elektronskoj sceni kao što su Solomon, Lee Buridge, Guy J, Hernan Cattaneo i mnogi drugi, publiku će zasigurno ostaviti bez daha.

To isto veče, uveličaće i poznati di-džej trojac Wet dreams. Di-džej Fakir, Aleksandar Zec i Dachony i ovoga puta biće dobitna kombinacija na jesenjem Green Love festivalu. Ulaznice možete pronaći na svim Gigstix prodajnim mestima po ceni od 2.290 dinara, dok pojedinačne iznose 1.490 dinara. Kao i uvek, vrlo je važno da #SAMOODGOVORNO rejvujemo jer je to jedini način da zaštitimo sebe i druge i da se prepustimo „zelenoj“ ljubavi, koju iznova budi vrhunska elektronska muzika.

RTV