BEOGRAD – Golman Novog Beograda Gojko Pijetlović rekao je da će ekipa ove sezone na sva tri fronta pokušati da ostvari najviši rezultat i da neće biti tim koji će se sklanjati i kalkulisati. Pijetlović je ove sezone jedno od zvučnih pojačanja u ekipi Vladmira Vujasinovića, koja će u novu sezoni biti konkurentna za titule u svim takmičenjima.

“Odluka nije bila teška, veoma brzo smo se dogovorili, posebno zbog mojih godina. Prepoznao sam da se pravi jaka ekipa, da su sportske ambicije veoma visoke i da su očekivanja visoka, što nije tako loše. Iskreno da vam kažem, među prvima sam došao i nisam znao da će ovako jak tim da se napravi. Što je više dobrih imena u ekipi to je bolje po nas. Prija mi da budem u jednoj ovakvoj ekipi koja ima najviše ciljeve”, rekao je Pijetlović Tanjugu.

Pored 38-godišnjeg olimpijskog šampiona iz Tokija, ove sezone u timu Novog Beograda biće kapiten Dušan Mandić, Strahinja Rašović, Petar Tomić, Đorđe Vučinić, Duško Pijetlović, Draško Gogov, Nikola Jakšić, Miroslav Perković, Angelos Vlahopulos, Radomir Drašović, Viktor Rašović, Pedro Fernandeš, Nika Šušiašvili, Vasilije Martinović, Matija Vlahović i Petar Mitrović.

Tanjug