Programiraj svoje znanje, kreiraj budućnost

BEOGRAD – Schneider Electric Razvojni centar programom stipendiranja nastavlja da podržava studente u usavršavanju i postavljanju temelja svoje karijere. Kao kompanija koja godinama prepoznaje i gradi znanje, rad i obrazovanje, Razvojni centar studentima nudi razmenu znanja i iskustava direktno sa mentorima, priliku da svoje formalno obrazovanje primene na praktičnim primerima, stipendiju, a nakon završetka školovanja i mogućnost da svoju karijeru započnu u kompaniji Schneider Electric.

Za program stipendija Schneider Electric-a mogu se prijaviti studenti druge, treće i četvrte godine akademskih ili master studija tehničkih smerova na Fakultetu tehničkih nauka i Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu, kao i na Elektrotehničkom i Matematičkom fakultetu u Beogradu, sa minimalnom prosečnom ocenom 8.50. Program je osmišljen tako da pruži podršku najboljim studentima u fakultetskim izazovima i dodatno ih motiviše da budu proaktivni i uspešni tokom studiranja, a kroz dva godišnja ciklusa prijava primetna je konstantna zainteresovanost novih generacija. Schneider Electric Razvojni centar okuplja više od 1000 stručnjaka iz oblasti energetike i računarstva. A do sada je u programu stipendija učestvovalo 700 stipendista.

Svi studente koji žele da obogate svoje znanje ili da kreiraju budućnost u Schneider Electric Razvojnom centru, mogu da se prijave za stipendije do 5. 11. 2021. godine, na linku – schneider-electric-dms.com/career/#scholarship-form

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *