BEOGRAD – Dvadeset i prva dvodnevna konferencija Sinergija počinje sutra i biće održana online, a svi zainteresovani imaće besplatan pristup celokupnom sadržaju konferencije preko Microsoft Teams platforme.

Registracija je moguća u nekoliko jednostavnih koraka – potrebno je samo na linku https://sinergija.live/Account/Login napraviti nalog, a zatim ispratiti uputstva koja stižu na email adresu korišćenu pri kreiranju naloga. Više informacija o besplatnoj registraciji dostupno je na https://sinergija.live/

Sinergija21 se i ovog puta bavi najaktuelnijim temama iz ICT&Biznis sfere- Agenda konferencije nudi odgovore na brojna pitanja koja se tiču nastavka digitalne ere u našim životima:

– Ključna obeležja nove ere digitalizacije
– Potencijal Srbije kao “Digital Hotspot” središta u regionu
– Na koji način funkcioniše savremeno upravljanje podacima
– Šta su rešenja za izazove koje je postavio novi hibridni svet rada i poslovanja
– Kako izgleda napredna analitika i veštačka inteligencija na delu
– Perspektiva regiona – kako se menjamo na bolje u pogledu nove digitalne ere
– Šta je sve što treba da znate o Cyber Security-ju
– Kako izgleda napredak u veštačkoj inteligenciji primenom Deep Learnig tehnologije
– Kako je Microsoft Teams postao jedna od najčešće korišćenih aplikacija svakodnevnom radu
– Šta je dobra praksa pred implementaciju Cloud rešenja

Sinergija je pokrenuta pre više dve decenije kako bi korisnicima približila Microsoft rešenja, međutim u međuvremenu postala je sinonim za sve što je novo i aktuelno u čitavom IT i poslovnom svetu. Upravo zbog toga postala je mesto okupljanja velikog broja predstavnika kompanija, stručnjaka iz oblasti informacionih tehnologija, ali i ljubitelja inovacija.
Pokrovitelj konferencije je tradicionalno kompanija Microsoft, institucionalni partner eUprava, generalni sponzori Comtrade, Crayon i Informatika, zlatni sponzor je kompanija Veeam, dok je srebrni MainStream, skilling partner Semos Education, ostali partneri KimTec i Beterna, tehnički su Awesome7 i Tarabica, dok su pokrovitelji AI panela, Serbian AI society i Wondefrland AI.

Foto: Sintergija