BEOGRAD – Da li vam se nekada desilo da želite da se opustite i odgledate kvalitetan film, međutim, kada krenete u potragu za istim, dosta vremena izgubite tražeći odgovarajući, a na kraju ponekad i odustanete? Kako u narednim danima ne biste došli u ovakvu situaciju, mi vam predlažemo fenomenalna filmska ostvarenja i predstavljamo FilmBox kanale u čijem ćete sadržaju uživati iz sata u sat.

Kako sreda predstavlja dan koji nam sugeriše da smo polovinu posla za tekuću radnu nedelju već završili, po podne se možete opustiti uz romantičnu komediju „Svi putevi vode u Rim“, u kojoj glavne uloge tumače Sarah Jessica Parker, Raoul Bova, Paz Vega, Claudia Cardinale i Rosie Day. Megi je samohrana majka i fakultetska profesorka iz Njujorka. U pokušaju da pronađe zajednički jezik sa Samer, njenom ćerkom tinejdžerkom, Megi odlazi u selo u Toskani, gde je kao mlada provela mnogo vremena. Odmah po dolasku Megi nailazi na Luku, zgodnog bivšeg momka koji je i dalje neženja i živi sa svojom osamdesetogodišnjom majkom, Karmen. Samer, kojoj nedostaje žestoki momak iz Njujorka, zajedno sa Karmen, koja uprkos Lukinom protivljenju planira da se uda za Marselina, njenu jedinu pravu ljubav, impulsivno krade Luki kola i beži u Rim. Megi i Luka kreću u poteru za njima. Film će se emitovati od 18h na kanalu FilmBox Premium.

U subotu, takođe na FilmBox Premium kanalu, možete pogledati film „Londonska polja“, koji će početi sa emitovanjem u 22:40h. Vidovita fatalna žena Nikola Siks živi s mračnim predosećanjem o svojoj predstojećoj smrti, tačnije ubistvu. Ona započinje komplikovanu ljubavnu vezu s trojicom potpuno različitih muškaraca i zna da će je jedan od njih ubiti. Ovo preplitanje kriminalistike i trilera izneće glumci Theo James, Johnny Depp i Amber Heard u čijoj ćete glumi zasigurno uživati.

Predlažemo vam i da nedeljno popodne provedete opuštajući se uz komediju „Hoću-neću“ u kojoj glavne likove tumače Denise Richards, Dean Cain i Karen Cliché. Posao svadbene planerke, Loren Krendels, jeste da pravi čuda na venčanjima drugih ljudi. Nažalost, u svom privatnom životu ima velikih prepreka. Kako se primiče najiščekivanije venčanje godine, Loren shvata da njena karijera i ljubavni život samo što se nisu sudarili. Ovu komediju možete odgledati na kanalu FilmBox Stars sa početkom u 17:30h.