NOVI SAD – JKP Informatika Novi Sad će izvoditi radove na raskrsnici ulica Braće Ribnikar i Miše Dimitrijević. Na raskrsnici ulice Braće Ribnikar i Miše Dimitrijevića, jednoj od najprometnijih raskrsnica na Grbavici, biće postavljene kamere za video nadzor. Radove izvodi JKP “Informatika” Novi Sad i očekuje se da će postavljanje kamera dovesti do unapređenja bezbednosti i sigurnosti učesnika u saobraćaju.

U JKP „Informatika“ Novi Sad podsećaju da je ulica Braće Ribnikar jedna od najfrekventnijih saobraćajnica u gradu, kroz koju tokom dana prođe veliki broj automobila, pešaka i biciklista. Pored toga u neposrednoj blizini raskrsnice nalazi se ŠOSO “Milan Petrović”. Očekuje se da će video nadzor umnogome pomoći da se unapredi kontrola i bezbednost saobraćaja.

Radovi se izvode na zelenoj površini zbog čega će 06.12.2021. godine biti zatvorena jedna kolovozna traka u ulici Braće Ribnikar, u delu od ulice Futoška do ulice Miše Dimitrijevića. Deo ulice Braće Ribnikar od Bulevara oslobođenja ka Futoškoj ulici, za sve vreme odvijanja radova biće slobodan za saobraćaj.

Takođe, 08.12.2021. godine izvode se radovi na zelenoj površini u drugom delu ulice Braće Ribnikar i to od ulice Miše Dimitrijevića do Bulevara oslobođenja. Deo ulice Braće Ribnikar od Futoške ulice ka Bulevaru oslobođenja, za sve vreme odvijanja radova biće slobodan za saobraćaj.