BEOGRAD – U 2022. godini se sprema nikad zabavnija, sedma po redu, Serbia Business Run serija najboljih trkačko-poslovnih manifestacija i prijave su već otvorene.

Kao i prethodne godine, u četiri najveća poslovna centra u Srbiji, Beogradu, Novom Sadu, Subotici i Nišu, biće organizovani najveći nacionalni team-building događaji koji inspirišu na zajedništvo, kretanje, produktivan i zdrav život.

Do sada je na događajima učestvovalo preko 750 kompanija i 16000 zaposlenih. U skladu sa dosadašnjim iskustvom stalnog rasta brojnosti i kvaliteta događaja, organizatori za sledeću godinu najavljuju najbrojniju seriju sa još zabavnijim programom za učesnike tokom i nakon trke.

Mogućnost registracije ove godine započinju super ranim prijavama, koje će trajati do 31. decembra, i koje mogu pomoći kompanijama da višak ostvarenih sredstava u ovoj godini realizuju tako što će već sada investirati u svoje zaposlene.

Za sve kompanije koje se prijave u ovom periodu organizatori su pripremili i luksuzne plakete kojima učesnici mogu da ukrase svoj poslovni prostor.

Ukoliko želite da nagradite svoje najfit kolege i prijavite tim za učestvovanje na ovom jedinstvenom poslovnom-sportskom događaju, sve informacije i mogućnosti prijave možete pogledati na sajtu Serbia Business Run-a: Serbia Business Run | Home