U dom Dimitrijevića u Sejanici Nova godina stigla ranije

SIJENICA – Nakon ostvarene pobede u sklopu internog takmičenja u prodaji povodom proslave 10. rođendana JYSK Srbija, zaposleni su odlučili da osvojenu nagradu preusmere na pomoć onima kojima je najpotrebnija – skromnoj osmočlanoj porodici iz Velike Sejanice kod Leskovca.

Mirjana i Miloš Dimitrijević iz okoline Leskovca su za samo pet godina dobili šestoro dece: petogodišnju Unu, trogodišnje blizance Vidoja i Vukana i četvoromesečne trojke, Anđeliju, Slobodu i Vladanu. Ovu skromnu, ali srećnu porodicu posetio je ceo tim od sedmorozaposlenihu JYSKovoj prodavniciu Leskovcu. U prisustvumenadžera maloprodaje Miodraga Zdravkovića,sa zadovoljstvom su uručilidonaciju u vidu jorgana, jastuka, peškira, nameštaja i drugih stvari za domkoje će dobro doći porodici.

„Davanjem činimo dobro delo, mamimo osmehe na licima drugih, olakšavamo njihovo svakodnevno funkcionisanje, činimo životlepšim, a svet boljim mestom. Upravo zato su zaposleni u kompaniji JYSK angažovani kroz razne inicijative kojima pomažu najugroženijima. Pored toga, trudimo se da doprinos damo i na lokalnom nivoukada imamo mogućnost i priliku“,izjavio je Marko Makić, menadžer prodajnog objekta u Leskovcu i dodao:

„Verujemo da jedonacija ovoj divnoj i skromnoj porodici, podjednako obradovala njih, koliko i nas“.

Porodica Dimitrijević živi u dotrajaloj kući od blata, staroj više od šest decenija. Glava porodice, Miloš, sam je započeo obnovu svog doma, ali ne može ni da nasluti kada će sa njom završiti. Zbog toga, kako kažu, ovakve donacije znače mnogo njihovoj osmočlanoj porodici.

„Ova pomoć nam mnogo znači i želela bih da se zahvalim kompaniji JYSK i njenim zaposlenima na ovako lepom iznenađenju. Iznenadili su nas i novogodišnjim ukrasima i jelkom, svi zajedno smo okitili dom, mališani su dobili i paketiće, tako da je nama Nova godina stigla malo ranije“, istakla je Mirjana Dimitrijević.

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *