BEOGRAD -Aktuelno vreme donelo je nove biznis modele, influensere, kripto valute i trend da gotovo sve poslovne aktivnosti možete završiti samo uz pomoć pametnog telefona. Može li se posao obavljati isključivo njime ili je potreban i računar, i šta je potrebno da bi sve funkcionisalo otkrio je Aleksandar Stanić, osnivač dropshipping akademije i Webiz projekta, u šestoj epizodi podkasta „Naša mreža”.

Danas su svi alati neophodni za rad i poslovanje dostupni onlajn, na brojnim sajtovima i u okviru cloud platformi za koje se plaća mesečna nadoknada. Prednost korišćenja „oblaka“ je da nema komplikovanih instalacija programa, već je potrebna samo dobra internet konekcija. Takođe, sve informacije koje su vam potrebne na taj način postaju dostupne u svakom trenutku i na drugom uređaju, a možete da im pristupite uz korišćenje dvofaktorske identifikacije ili šifre koju sami kreirate.

Kroz serijal razgovora u formi podkasta „Naša mreža“ pokreće različite teme koje zanimaju preduzetnike. Svake druge srede, odabrani sagovornici u razgovoru sa Zoranom Stanojevićem će pokušati da predvide koji su to naredni izazovi koji se očekuju i na koji način mogu uspešno da se prevaziđu. Podkast „Naša mreža“ u video formatu je dostupan na aplikaciji i veb-sajtu nasamreza.rs dok je audio format zastupljen na podkast platformama: Spotify, Soundcloud, Apple podcast, Deezer, Google podcast.