BEOGRAD – Svaki početak nedelje uvek teško pada, međutim, kako biste „najteže“ radne dane proveli u lepom raspoloženju i puni pozitivne energije, idealno rešenje jeste da odmah počnete sa pripremom planova za celu nedelju. S obzirom na to da već sredinom sedmice počinje da se oseća duh „mini odmora“, broj sati opuštanja treba da se povećava, a pravi način da ih kvalitetno provedete jeste da uključite FilmBox kanale i gledate najkvalitetnije sadržaje.

Ukoliko volite trilere, sreda je idealan dan za ovaj žanr. Na kanalu FilmBox Premium će se emitovati film „Đavo u detaljima“ u kom, nakon odsluženja brutalne vojne službe, ratni veteran, Tomas Konrad, raduje se mirnom životu sa svojom porodicom, međutim, nemilosrdni narko diler ima druge planove za njega. Glavne uloge tumače Ray Liotta, Emilio Rivera i Joel Mathews, a emitovanje će početi u 22:55h.

U petak uveče možete pogledati socijalnu dramu „Niko nije anđeo“, koja će se emitovati na kanalu FilmBox Extra sa početkom u 22:25h. Trudnica koja beži od momka nasilnika, ukrcava se u voz, a štiti je upravo venčan bračni par. Kada mladenci poginu u železničkoj nesreći, identitet trudne devojke se zamenjuje sa pokojnom mladom, jer je u trenutku sudara nosila njenu burmu. Prepustite se glumi koju donose Tracey Gold, Kevin Dobson i Dee Wallace-Stone.

U nedelju od 21h se opustite uz komediju i kriminalistiku, koje se spajaju u filmu „Nova uprava“. Kelly Overton, Dylan Baker i Chris Diamantopoulos će vam pokazatu kako varnice i meci sevaju kada je japi s Vol strita primoran da bruklinsku mafiju uvede u okvire zakona, pre nego što ga prelepa devojka, agent FBI, optuži za organizovani kriminal. Film će se emitovati na kanalu FilmBox Stars.