BEOGRAD – Kada nedelja započne Danom zaljubljenih, celu sedmicu treba nastaviti u istoj atmosferi. Iz tog razloga, ovih dana grlite partnere jače nego ikada, pokažite ljubav za koju prethnodnih dana možda niste imali vremena i, naravno, uživajte uz najromantičnije sadržaje koje možete pronaći samo na FilmBox kanalima.

Ako ste raspoloženi za spoj komedije, drame i romantike, u petak u 15:55h na FilmBox Stars kanalu možete pogledati film „Ljubav iz romana“. U ovoj priči perspektivni romanopisac Nejt Šepard i prelepa Dženi Sparks se susreću u popularnom njujorškom restoranu. Oboje su nedavno izašli iz komično košmarnih veza. Njihov slučajni susret neočekivano će od njih napraviti cimere, a uprkos ogromnim razlikama, brzo shvataju da su celog života čekali jedno na drugo. Uživajte u glumi koju će vam dočarati Shannon Elizabeth, Julie Cavaliere i Steve Guttenberg.

Jedna od fenomenalnih romantičnih komedija, „Svi putevi vode u Rim“, emitovaće se u subotu. Megi je samohrana majka i fakultetska profesorka iz Njujorka. U pokušaju da pronađe zajednički jezik sa Samer, njenom ćerkom tinejdžerkom, Megi odlazi u selo u Toskani, gde je kao mlada provela mnogo vremena. Odmah po dolasku Megi nailazi na Luku, zgodnog bivšeg momka koji je i dalje neženja i živi sa svojom osamdesetogodišnjom majkom, Karmen. Samer, kojoj nedostaje žestoki momak iz Njujorka, zajedno sa Karmen, koja uprkos Lukinom protivljenju planira da se uda za Marselina, njenu jedinu pravu ljubav, impulsivno kradu Luki kola i beže u Rim. Megi i Luka kreću u poteru za njima, a šta će dalje desiti možete da saznate ukoliko u 17:55h uključite FilmBox Premium kanal. U glavnim ulogama su Sarah Jessica Parker, Raoul Bova, Paz Vega, Claudia Cardinale i Rosie Day.

Nedelju rezervišite za film „Prošla noć“ koji će se emitovati na kanalu FilmBox Extra sa početkom u 16:25h. Priča prati bračni par koji se razdvaja na jednu noć kada suprug odlazi na poslovno putovanje sa koleginicom koja mu se dopada. Dok se on odupire iskušenju, njegova supruga susreće bivšeg momka. Glavne uloge tumače Keira Knightley, Eva Mendes, Sam Worthington, Griffin Dunne i Daniel Eric Gold.