BEOGRAD – Kada uređujemo ambijente doma, tabure sasvim sigurno nije među prvim komadima na našoj listi za kupovinu. Obično se prvo pobrinemo za sve one krupnije elemente, ali tabure nije ništa manje važan komad nameštaja. Zbog njegove multifunkcionalnosti treba ga imati u domu. Oplemeniće vašu prostoriju kao dekorativni detalj, moći će da vam posluži kao stočić ili dodatno mesto za sedenje kada vam dođu gosti, a može da vam bude od koristi kao glavni oslonac za noge.

Tabure je veoma koristan komad nameštaja, koji unosi u prostor dodatni komfor i estetiku. Manji je, pa je iz tog razloga odličan i za ekperimentisanje, a pruža i mogućnost da na razne načine kombinujete tkaninu i boje taburea koje će dodatno osvežiti prostor. Tabure može biti i sjajna zamena za stolicu i služiti kao dodatni, lako prenosivi, komad nameštaja za sedenje u vašoj dnevnoj sobi. Ukoliko je čvršćeg materijala, npr. od kože, može da posluži i kao pomoćni stočić za kafu.

Za savremene moderne ambijente odličan izbor je tabure BRIŽ u tamnozelenom štofu, koji je idealna kombinacija sa foteljom BRIŽ u istom dezenu. U ovakav ambijent dnevnog boravka sjajno bi se uklopio ležaj BOJANA, koji je veoma praktičan, a doprinosi i estetici prostora.

Njegova upotreba svakako je višenamenska, a jedna od glavnih prednosti je što može lako da se pomera, pa može biti savršen za uređenje vašeg dnevnog boravka. Ovakav tip taburea može preuzeti i ulogu klub stočića, gde možete staviti posluženje. Korišćenje taburea umesto klub stolova samo je jedan od savremenih trendova.

Tabure sa poklopcem, poput Tabure klupa JENNY, uvek je odličan izbor, jer pruža dodatni prostor za odlaganje, pa je u dnevnoj sobi idealan za odlaganje časopisa, prekrivača i jastučića za svakodnevni odmor, u dečijoj sobi za igračke, a u spavaćoj sobi je odličan za pozicioniranje uz samo uznožje kreveta, kao što je slučaj sa krevetom AGATA 200×160, gde može biti koristan za odlaganje posteljine i drugih potrebnih stvari.

U trendu su i pleteni taburei, koji se svojim privlačnim izgledom uklapaju u bilo koji stil uređenja, od klasičnog do minimalističkog. Dostupni su u više različitih boja, a udobni su i lako prenosivi, pa možete da se opustite u bilo kom kutku u domu. Dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu da ih uklopite uz sistem elemenata LAZIO za dnevni boravak, koji oplemenjuje toplina artisan hrasta i čini ga privlačnim za moderne domove.

Koji god da je stil uređenja vašeg doma, tabure je svakako praktični i dekorativni detalj koji vam je potreban, a koji će estetski osvežiti ambijent i doprineti vašim trenucima odmora i opuštanja.