BEOGRAD – Gorenje retro frižider – jedinstvena kombinacija vintage izgleda i pametnih karakteristika

Poslednjih nekoliko godina videli smo da se retro stil vraća na velika vrata sa modnim komadima inspirisanim devedesetim, televizijskim serijama koje se dešavaju osamdesetih i našim dnevnim sobama ispunjenim zelenilom i narandžastim tonovima koji nas vraćaju u sedamdesete. Isto važi i za nameštaj i kućne aparate jer potrošači žele da imaju funkcionalan, ali šik stan kojem dizajnerski predmeti dodaju poseban šmek.

Tajna privlačnost retro dizajna

Šta je to u retro dizajnu što ga čini tako privlačnim? Određeni oblici, boje i taj legendarni stil vraćaju nas u prošlost i oživljavaju bezbrižna sećanja na doba kada je život bio jednostavniji. Osećaj nostalgije je još jači u kuhinjama u kojima svi mirisi, ukusi i toplina čine da se podsetimo dobrih starih vremena. Ako razmišljate o renoviranju svoje kuhinje i želite da joj dodate dašak retro-šika, ne treba zanemariti zadivljujuću Gorenje Retro kolekciju. Bilo da razmišljate o potpunom renoviranju kuhinje ili samo želite da je „začinite“ i osvežite ukupan izgled, moderni samostojeći frižideri dobijaju na popularnosti jer se svojom posebnošću ističu u svakoj vrsti prostora, kako toplim porodičnim, tako i elegantnim minimalističkim.

Sofisticirana tehnologija koja duže čuva vašu hranu svežom

Fantastična stvar u vezi sa modernim dizajnom retro kućnih aparata je to što su upravo to – moderni. Ne dozvolite da vas vintidž aspekt zavara; danas se vrhunske inovativne karakteristike kriju unutra. Bićete zadivljeni IonAir tehnologijom koja imitira prirodni proces jonizacije kako bi vaša hrana duže bila sveža i MultiFlow 360° ventilacionim sistemom koji će obezbediti konstantnu temperaturu i mikroklimu na svakoj polici frižidera. U isto vreme, fioka CrispZone sa niskim temperaturama i podesivom vlažnošću održavaće vaše voće i povrće svežim i hrskavim kao da ste ih upravo ubrali iz svoje bašte. Zvuči neverovatno, zar ne?

Održiv, tih i štedljiv kućni aparat

Da li ste znali da nakupljanje leda u vašem frižideru povećava potrošnju energije? Štaviše, odmrzavanje i čišćenje su verovatno jedan od najdosadnijih kućnih poslova. Srećom, sa NoFrost Plus sistemom za hlađenje možete zaboraviti na nakupljanje leda i inja na hrani, I pritom smanjiti potrošnju energije. Prilikom izbora novog uređaja, moderan izgled je jednako važan kao i ekološki aspekt. Tehnologija invertera će s jedne strane uštedeti energiju i učiniti vaš uređaj tišim, a sa druge strane produžiće njegov životni ciklus, čineći ga ekološki prihvatljivijim. Na kraju, ali ne i najmanje važno, pametni AdaptTech sistem konstantno prati i analizira upotrebu frižidera, održavajući optimalnu temperaturu u njemu, bez obzira na to koliko često otvarate vrata. Nadograđena linija Gorenje Retro Cooling ispunjava sve kriterijume savremene kuhinjske opreme koja štedi energiju.

Osvežite svoju kuhinju samostojećim retro frižiderom koji će se uklopiti u sve vrste prostora. Ova jedinstvena kombinacija šik izgleda koji dolazi u četiri boje i pametnih karakteristika garantovano će stvoriti mnogo nezaboravnih trenutaka u kuhinji u godinama koje dolaze. Više od 70 godina inovativnost i dizajn Gorenje kućnih aparata čine život lepšim i jednostavnijim.

Gorenje je ponosni sponzor FIFA Svetskog prvenstva u Kataru 2022™. Biti deo prelepe igre na najvišem nivou je čast i privilegija, a mi želimo da ovo proslavimo onako kako dolikuje. Kao i decenijama unazad, bilo da ste ljubitelj hladnih napitaka ili osvežavajuće hrane dok pratite utakmice i bodrite našu reprezentaciju, Gorenje frižideri pobrinuće se da vam ništa ne nedostaje. Više informacija možete pronaći na Gorenje Retro Collection | gorenje-rs