BEOGRAD – Iako je gledanje filmova u bioskopu uzbudljivo, naša dnevna soba često je omiljeno mesto kada je ova aktivnost u pitanju. Dobro društvo, prigušena svetla, omiljene grickalice i rashlađeno piće je sve što nam je potrebno da biste maksimalno uživali, a kada dođe red da izaberete film, mi vam pomažemo u tom.

Za četvrtak predlažemo film „Korteks“ koji će se emitovati na kanalu FilmBox Extra. Čarls Bojer, penzionisani policijski nadzornik, odlučuje da se preseli u Rezidens, ustanovu specijalizovanu za neuro-degenerativne poremećaje. Vrlo brzo se uklapa u novo okruženje, ali pacijenti počinju da umiru jedan za drugim. Čarls, koji je u srcu još uvek policajac, ubeđen je da ih osoblje ubija. Negde između delirijuma i instinkta, uprkos Alchajmerovoj bolesti, Čarls započinje najvažniju i najopasniju istragu svog života. Glavne uloge tumače André Dussolier i Marthe Keller, a film će početi sa emitovanjem u 21:25h.

U subotu možete pogledati komediju „Fatalni izgled“ u kojoj ćete upoznati tinejdžera koji se nosi sa manama i prednostima svoje smrtonosne privlačnosti. Kako se snalazi u ovakvom životu otkriće vam glumci Flynn Brandon, Goldani Telles Julia i Hong Lee Ki i to samo na FilmBox Extra kanalu sa početkom u 21h.

Odlična akcija „Otmica“ vas očekuje u nedelju na FilmBox Stars kanalu, u kom će se pojaviti glumci kao što su Adkins Scott i On Andy. Đuzepe i Jusuf su dvojica ribara koje povezuje iskreno prijateljstvo. Đuzepe je Italijan a Jusuf Arapin, rade na istom brodu i kao dobre kolege sve dele. Jednog dana odlučuju da zajedno kupe brod kako bi zajedno vodili posao, ali se nakon 11. septembra stvari drastično menjaju. U prvi plan izbijaju kulturološki sukobi i prijateljstvo brzo pada u vodu. Film će početi sa emitovanjem u 21h.