NOVI SAD – Novi šef struke belo-crvenih je Milan Rastavac. Doskorašanji trener grčkog Asterasa, a nekadašnji strateg niškog Radničkog predvodiće Vojvodinu u narednoj sezoni.
Posle imenovanja Dragoljuba Zbiljića za novog predsednika, kao i Dušana Bajatovića za generalnog direktora, novosadski velikan promovisao je novog trenera i sportskog direktora.

Na pitanje novinara da li je imao ponudu i grčkog AEK-a, Rastavac, rođeni Novosađanin, istakao je da je bio u pregovorima sa atinskim klubom, ali da se opredelio za Vojvodinu u kojoj je 2014. godine bio pomoćni trener.

Upravo je na tu funkciju u stručnom štabu imenovan Goran Šaula, dok će sportski direktor biti Marko Jovanović, koji je deo svoje igračke karijere proveo u Vojvodini.

Pored promocije novog šefa stručnog štaba i sportskog direktora, konferenciji je prisustvovalo i četvoro kadetskih reprezentativaca Srbije, a članova Vojvodine, koji su stigli do polufinala Evropskog prvenstva na kojem su eliminisani od Holandije posle jedanaesteraca.

RTV (Marko Kulić)
Foto: Lazo Bakmaz