BEOGRAD – Svečanosti povodom dodele Vidovdanskih odlikovanja i stupanja na dužnost predsednika Republike u drugom mandatu prisustvovao je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.
Naš narod je verovao da se na Vidovdan može videti budućnost, i ja je ispred sebe vidim kaže Vučević i dodaje “Aleksandar Vučić ponosito brani boje naše zemlje, baš kako su nas zavetovali preci i ovaj sveti, veliki dan, koji je kroz vekove pratio našu zemlju“.

Srbija je nepokolebljiva. Srbija se ne savija. Srbija je ponosita. Srbija zna svoju prošlost i mudro bira svoju budućnost, navodi Vučević.

“Prava je sreća što u ovako izazovnim vremenima srpskim državnim brodom upravlja neko ko je svestan Vidovdana i njegove težine, čovek kome je interes Srbije iznad svega i državnik prekaljen u toj, toliko zahtevnoj, političkoj areni“ ističe Vučević i poručuje “Aleksandre, drugi mandat će ti biti teži nego prvi. Želim ti sreću, zdravlje i snagu da izdržiš, a mi, tvoji saradnici, učinićemo sve da barem malo olakšamo posao i primimo deo tereta na svoja pleća“.

RTV