NOVI SAD – Međunarodna regata „Vode Vojvodine“ koja se održava od 24. juna do 3. jula na vojvođanskim rekama i kanalima, a koja ove godine ima ekološki značaj, dobila je svoj logo sa eko-motivom.
Najbolje idejno rešenje prema mišljenju stručne komisije na konkursu „Čista voda, čista ljubav“ otvorenom za studente Grafičkog inženjerstva i dizajna Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, ponudio je mladi dizajner Marko Ađin.

vode, vojvodine,srđan, kružević,uručio, nagradu, studentu
Izvor: JVP”Vode Vojvodine”

Nagradu za najbolji logo na temu zaštita životne sredine – ekologija, u iznosu od 120.000 dinara, Ađinu je uručio direktor JVP „Vode Vojvodine“ Srđan Kružević.

Cilj nam je da JVP „Vode Vojvodine“ bude prepoznato kao društveno odgovorno preduzeće, a fokus su nam mlade snage i mladi ljudi, studenti pre svega, koje želimo da podstičemo kroz praksu, dualno obrazovanje i finansijske mere. Ovogodišnja regata ima veliki značaj jer osim što promovišemo nautičko-turističke potencijale Vojvodine i obeležavamo Dane Dunava, podižemo i svest o ekologiji i očuvanju prirode na plovnom području, u šta smo ove godine uključili i Ministarstvo zaštite životne sredine, lokalne samouprave i brojna udruženja građana – izjavio je Kružević.

RTV