NOVI SAD – Posle ostavke šefa stručnog štaba Aleksandra Radunovića ali i kadrovskih promena u menadžmentu kluba, koji je nakon fuzije sa novosadskim Proleterom doživeo potpunu transformaciju, dugogodišnji tehniko kanarinaca Mihailo Janjić odlučio je da pođe putem novih izazova. audio icon
Janjić je kao tehnički direktor kluba značajno učestvovao u konsolidaciji RFK Novog Sada kao i u svim rezultatskim uspesima seniorske i mlađih selekcija.

“Profesionalno sam rastao uz klub, dajući najveći mogući lični doprinos kako bi posrnulog giganta vratili na stare staze uspeha, u čemu smo uspeli i na šta sam izuzetno ponosan”, rekao je Janjić u izjavi za naš portal.

On je dodao da mu odlazak sa Detelinare teško pada, imajući u vidu da je u Rumenačkoj 152 proveo više od 5 godina.

“Vreme je za nove izazove u karijeri o kojima ću blagovremeno obavestiti javnost. Kao i do sada, moje srce će neprestano biti uz žuto-plave. Uveren sam da pobede i dobri rezultati neće izostati, te da će zacrtani ciljevi biti ostvareni.

Koristim priliku da se zahvalim na prvom mestu gradonačelniku Milošu Vučeviću i gospodinu Siniši Kresojeviću bez čije bi podrške Novi Sad i danas tavorio u niželigaškom takmičenju. Takođe, zahvaljujem se na saradnji navijačima, svim zaposlenima u klubu, menadžmentu, trenerima, igračima… zajedno smo iz petog uveli klub u prvi rang, potpuno obnovili sportski centar, stabilizovali finansije i započeli najveći investicioni projekat rekonstrukcije stadiona po UEFA standardima, što za mene predstavlja ogromnu satisfakciju za rad i trud, koji mi je doneo velika životna i profesionalna iskustva.

Zahvaljujem se i ljudima iz aktuelne uprave na čelu sa predsednikom Gulevskim, prema kojima imam izuzetno poštovanje i veru da će nastaviti razvoj i napredak Novog Sada”.

Na samom kraju vidimo se na “GAT areni” da bodrimo žuto-plave do pobede” – zaključio je Mihailo Janjić sada već bivši tehnički direktor RFK Novog Sada.

RTV (Ljubenko Zvizdić)