BEOGRAD – Serija koju smo dugo čekali konačno na Dizi kanalu! Najveće ljubitelje turskih serija 10. oktobra očekuje veliko iznenađenje! Na kanalu Turkish Dizi premijerno će se emitovati serija „Srce mi je ostalo kod Egejskog mora“ u kom glavne uloge tumače turske glumačke zvezde – Alper Saldiran i Oya Unustasi.

U ovoj zabavnoj priči, glumački par igra dvoje zaljubljenih ljudi, Mustafu Kürüka i Zeliş Gipgip. Iako su njih dvoje različiti kao nebo i zemlja, jedna stvar im je ipak zajednička – baka Iraz. Baka je 70-tih godina usvojila dve devojčice koje su izgubile porodice u zemljotresu. Njih dve odrastaju i udaju se, međutim, njihovi muževi se ne podnose. Ta mržnja sve više raste iz dana u dan, a razlog svega toga je, naravno, novac! Baka Iraz zeli da stane na put ovom neprijateljstvu i osmišljava plan da se dvoje mladih iz ovih zavađenih porodica venčaju, kako bi njima ostavila celokupno nasledstvo. Sve zvuči lepo i idilično, ali se ipak postavlja pitanje – šta može poći po zlu?

Rezervišite 10. oktobar za svoj omiljeni kanal – Turkish Dizi i uživajte u fenomenalnoj glumi, romantičnim scenama, ali i zabavnim trenucima koje će vam doneti vrhunska turska glumačka ekipa.